/jquery.js">

De Soak Off Gel kan naturel worden aangebracht, als French Manicure, of in een kleur over de gehele nagel. Ook kunt u de nagels met gewone lak lakken, over deze gel heen. De lak blijft zelfs nog beter zitten dan op uw natuurlijke nagels. Mocht u de nagellak willen verwijderen, dan moet u dit wel doen met een nagellakremover ZONDER Aceton, omdat deze anders de gel aan zal tasten.

Werkwijze:
Door middel van 3 of 4 dunne laagjes van deze gel worden de nagels verstevigd. De nagels zullen hiermee niet veel dikker zijn dan uw eigen nagels,waardoor ze erg natuurlijk ogen en u ze ook niet zo duidelijk voelt zitten op de nagels als bij versteviging met gel of acryl.

Met deze gel heeft u binnen zeer korte tijd
mooie stevige, glanzende nagels.


De Soak-Off Gel is vergelijkbaar met nagellak. Het grote voordeel is dat je niet hoeft te wachten totdat het droog is en het blijft geen 3 dagen zitten maar ongeveer 2-4 weken. Deze gel is geen versteviging, dus als je van jezelf geen lange nagels kan hebben dan is dat met dit systeem ook zo. De Soak-Off Gel is dat het zeer eenvoudig van de natuurlijke nagel te verwijderen is, zonder dat de conditie ervan achteruit gaat

Omdat de Soak Off Gel meegroeit met de natuurlijke nagels, zult u ook hierbij de nagels moeten laten nabehandelen, om er voor te zorgen dat ze mooi blijven. De gel wordt hierbij licht gevijld, waarna een nieuw kleurtje aangebracht wordt.
Mocht u deze Gels om enige reden niet meer op uw nagels willen hebben, dan is deze tevens eenvoudig te verwijderen door de gel eraf te weken in aceton (vandaar de naam 'Soak Off Gels')

De voordelen van Soak Off Gel, op een rijtje:
- Sterker dan een nagellak
- Dunner dan kunstnagels
- Flexibel als uw natuurlijke nagels
- Afweekbaar met aceton
- Langer plezier van de 'semi-permanente' nagellak.

Een nabehandeling voor Soak Off is gelijk aan
een nieuwe behandeling. Verwijderen van de oude laag
doen wij gratis voor u bij de nieuwe behandeling